Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Ember lenni mindég, minden körülményben....Arany János

2016. december 18. 12:58 - Csakegyember

Csak gondolkodtam.....

Már régóta motoszkál a fejemben, hogy mit is mondanék volt szolgatársaimnak, kik esetleg megkérdeznék véleményem, nézőpontom, jelenlegi helyzetemről, vagy éppen visszatérésemről a szervezet kötelékeibe.

Olyan volt szolgatársaimnak, kiket tisztelek, s tudom a kérdést őszintén tennék fel, őszintén érdeklődve mivoltom és jövőm felől...  

Mert bármilyen fucsán is hanzik a számból, vannak ilyenek, kikre megbecsüléssel, szeretettel, és hálával gondolok.

Nos  következőként fogalmaznám meg mondandómat, tisztelettudóan, de érthetően:

„ Ha bármi köze is van Jehova Tanúi szervezetének Krisztushoz és Istenhez, akkor a többi egyháznak ugyannyi köze van. S ha a többi egyháznak nincs köze Krisztushoz és Istenhez, akkor Jehova Tanúinak sincs ! "

Címkék: Általános
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jehovatanuikozepeskeleteuropaban.blog.hu/api/trackback/id/tr4312055467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

l.gabi 2016.12.18. 18:30:09

Ez egy nagyon udvarias és multifunkciós válasz. Erre tekintettel kérdezem, hogy akárkinek ezt miért nem mondanád el? Miért csak azoknak, akiket tisztelsz és szeretsz?

Csakegyember · http://jehovatanuikozepeskeleteuropaban.blog.hu/ 2016.12.18. 18:53:04

@l.gabi: Jól megfogalmaztad..igen multifunkciós válasz....Nem ok nélkül.. :) De ezt tudjuk mindnyájan,,,Nos kérdésre kérdéssel..Kit gondolsz "akárkin"....
Mert úgy válaszolok.. :)

Csakegyember · http://jehovatanuikozepeskeleteuropaban.blog.hu/ 2016.12.18. 19:03:13

@l.gabi: De hogy ne feszítsem a húrt...Ha a mindenki alatt " világiakat" vagyis kivülállókat értesz..nekik nem biztos, hogy elegendő lenne ez a válasz...meg kellene magyarázni..vagyis köretet kellene a húshoz felszolgálni......

Csakegyember · http://jehovatanuikozepeskeleteuropaban.blog.hu/ 2016.12.18. 19:05:11

@l.gabi: Ha olyanokat értesz az "akárkiken" kik általában Jehova Tanúi, nekik is szolgálnák egy kis körettel, hogy már ne kételkedjenek abban,amit mondok :) természetesen bizonyítékokkal......:)

Csakegyember · http://jehovatanuikozepeskeleteuropaban.blog.hu/ 2016.12.18. 19:09:26

@l.gabi: S ha esetleg az "akárkik" közé sorolhatóak a gyilkosaim és pusztítóim is..., Nos akkor nem feltételezhed rólam, hogy megelégednék egy ilyen válasszal :) :) Annyira már csak ismersz :) Vagy válaszra sem méltatnám őket/ igaz ők meg sem kérdeznének, így ez a veszély nem is fenyeget /...Vagy az a válasz nagyon kurta és energikus lenne, vagy éppen sokatmondó és lehengerlő ..:)

l.gabi 2016.12.18. 22:59:54

@Csakegyember: igen, a pusztítóidra gondoltam, de így már mindent értek :)
Legnagyobb cél pedig, itt, e földi létben, Ember lenni mindég, minden körülményben....Arany János
süti beállítások módosítása